• Dolar
    32.551
  • Euro
    34.947
  • Ç.Altın
    4.086
  • Altın
    2.420
KIRIKKALE
26°
04:35

Öğleye kalan Süre

VALİ HALK İÇİN STOK KONTROLÜNE ÇIKTI

Kırıkkale Valissi Bülent Tekbıyıkoğlu Ayçiçek yağında aşırı fiyat yükselmesi ve stokculugun önüne geçilmessi ve satışların kısıtlanmasının gündemi meşgul ederken bizzat toptancı ve marketleri gezip depoları kontrol etti.


Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, ilimizdeki bazı market ve toptancılarda fiyat ve stok denetiminde bulundu.

Toptancı ve büyük marketlerin depolarını kontrol ederken giriş çıkış faturalarında bizzat inceledi. Vali Tekbıyıkoğlu ve konuyla ilgili müdürlerle bazı toptancı ve marketlerin depolarına inerek fatura ve stoklardaki malları karşılaştırırken Fiyat etiketlerini ve satış kasa fişlerin ide kontrol etti. Son zamanlarda fiyat artışı ve stokçuluk haberlerin ayyuka çıkması ve kuyruklu satışların basında yer alması neticesinde Baskın gibi kontrole çıkan Vali Tekbıyıkoğlu yetkili bürokratlarla ani baskın düzenleyerek bizzat denetimler yaptı.

Denetim esnasında açıklama yapan Vali Tekbıyıkoğlu 'Vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu bazı temel gıda ürünlerinde ortaya çıkan stok ve fahiş fiyat artışı konularında denetimlerin aralıksız sürdüreceğiz. Olumsuz durumlarda gerekli cezai müeyyidenin uygulanmaktan çekinmeyeceğiz. Halkımızın refahı Kişilerin karşısında ezdirmemeye kararlıyız. Vatandaşa eziyet eden bizi yani devleti karşısında bulacaktır. Yaptığımız denetimlerde olumsuz bir durumla karşılaşmadık. Vatandaşlarımız dilediği kadar temel ihtiyaçlarını aldığına müşahede ettik' dedi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Hayvan zulümlerine karşı dikkat çekmek için toplandılar

İlginizi Çekebilir

MOTORİNDE DEV İNDİRİM

İlginizi Çekebilir

5 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98089

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#