• Dolar
    32.398
  • Euro
    34.811
  • Ç.Altın
    4.049
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
02:43

İkindi'ye Kalan Süre

KARAYOL’DAN ENGELLİ BİREYLERE KARŞI DUYARLILIK MESAJI

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Aday Adayı Merih Karayol, Kırıkkale Valiliğince düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programında, engellerin sevgiyle ve birlikte aşılacağı mesajını verdi.


Kırıkkaleli’nin daha mutlu olması için yola çıktığını ifade ederek toplumun farklı kesimleriyle buluşmaya özen gösteren AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Aday Adayı Merih Karayol, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen programa katıldı.

Karayol, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajında “Engellilerin aile yaşamından kent yaşamına, istihdamından sosyal güvenliğine kadar her konuda düzenlemeler getirerek fırsat eşitliği imkanı sunma gayretinde olacağız. Engelli vatandaşlarımız ve ailelerine yönelik bilgilendirme, rehberlik, yönlendirme ve danışmanlık hizmeti sunan projelerimizle geliyoruz. Şunu asla unutmayın ki, insani ve vicdani sorumluluklarımızı yerine getirdikçe herkesin yüzü daha çok gülecektir” ifadelerini kullandı.

Programa katılan engelliler ve aileleriyle tek tek ilgilenen ve taleplerini tek tek not eden Karayol, “sevginin” iyileştirici gücüne dikkat çekti.

Karayol, “Hayat hepimiz için zor ama engelliler için daha zor, zor bir işi başarıyor ve hayata tutunuyorlar. Engelli kardeşlerimizi de buradan bir kez daha tebrik ediyorum. mümkün olduğunca onların hayatlarını kolaylaştırmalıyız ve birbirimize yardımcı olmalıyız.” ifadeleriyle tüm toplumu duyarlılığa da davet etti.

İlginizi Çekebilir

Gökkaya tedavi altına alındı

İlginizi Çekebilir

Bu nasıl vicdansızlık!

İlginizi Çekebilir

Emekli Çiftçi Mağdur Edildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70129

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#