• Dolar
    32.364
  • Euro
    34.762
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.394
KIRIKKALE
19°
00:13

Akşam'a Kalan Süre

23 Nisan coşkulu geçecek

Kırıkkale'de Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı çeşitli etkinliklerle Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilecek.


Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı büyük bir coşkuyla gerçekleştirilecek.

Programın ilk etkinliği, 22 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 10:00'da gerçekleşen makam ziyareti olacak. Ardından, 23 Nisan 2024 Salı günü saat 9:45'te Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreninde Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla devam edecek. Törende saygı duruşu ve istiklal marşı okunacak.

 Ana kutlama programı ise aynı gün saat 10:00'da Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Programda, saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasının ardından protokol konuşmaları yapılarak, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek. 23 Nisan'a özel şiirlerin okunması ve çeşitli gösterilerle programa devam edilecek. Şehit Erdem Mut Ortaokulu tarafından düzenlenen resim sergisi 23 Nisan 2024 Salı günü saat 11:15'te Kültür Merkezi'nde ziyaretçilerini bekliyor olacak.

İlginizi Çekebilir

Hal esnaflarının sorunları görüşüldü

İlginizi Çekebilir

Keskinkaya ÇİPİDERESİ KÖYÜNE Talip

İlginizi Çekebilir

Önal, “Herkesin kalbimizde ve gönlümüzde yeri var”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40461

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#