• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
03:1

Akşam'a Kalan Süre

YÜZLERCE HABER YÜZBİNLERCE OKUNMA

İlimizde yapılan uluslararası bisiklet yarışması olan Road Race 2.2 yarışları ülke gündeminde en çok yer alan haberler arasında yer aldı.


Kırıkkale’de düzenlenen ve Kırıkkale’de yapılan ilk uluslararası organizasyon olma özelliği taşıyan Road Race 2.2 bisiklet yarışması ülke gündeminde ciddi bir yer tuttu. Kırıkkale’nin tarihi ve kültürel yerlerinin tanıtımı açısından büyük önem taşıyan organizasyon büyük bir başarıyla gerçekleşmiş ve büyük bir beğeni toplamıştı. Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön ve Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun uğraşları sonucu Kırıkkale’de yapılan yarışlar amacına ulaştı. Ülke genelinde ulusal ve yerel medyalarda 500’ün üzerinde habere konu olan yarışlar, yüzbinlerce okunma ve izlenme oranlarıyla Kırıkkale tanıtımına büyük katkı sundu.

GEÇER NOT ALDIK

İnterpress Medya Takip Ajansı tarafından paylaşılan verilerde, Kırıkkale Valiliği ve Türkiye Bisiklet Federasyonu organize edilen “Kırıkkale Road Race 2.2 UCI Yol Yarışları” ile ilgili haberler ülke gündeminde büyük yer kapladı. Beş yüzün üzerinde haber ve yüzbinlerce okunma alan bu haberler hem ulusal medyada gazete ve televizyonlarda yer alırken hem de 81 ilde yerel medyalarda haber konusu oldu. Kırıkkale Medyasının büyük önem verdiği ve Kırıkkale’nin tanıtımı açısından fırsat olan yarışlar, Kırıkkale’nin tanıtımına büyük katkı sağladı. Kırıkkale halkının ilgisi, Kırıkkale’de bulunan kurum - kuruluşların desteği ve Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun katkısıyla yarışlar çok daha değerli hale geldi. Kırıkkaleli hemşerimiz Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön ve ekibinin yarışları başarılı bir şekilde organize etmesi de Kırıkkale’nin geçer not almasında önemli etkenler oldu.

İlginizi Çekebilir

“Hakan Şansal partimizin üyesi değildir!”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Valisi Makas lavanta hasadına katıldı

İlginizi Çekebilir

Petrol fiyatları son 5 ayın en düşük seviyesinde

Haber Yorumları

Yorum Yaz

82549

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#