• Dolar
    32.372
  • Euro
    34.860
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.378
KIRIKKALE
21°
04:18

İmsak'a Kalan Süre

Erdoğan'dan başıboş sokak köpekleri konusunda net tavır:

Avrupa'da nasıl çözüldüyse biz de aynısını yapacağız


Son aylarda başıboş sokak köpeklerinin saldırıları vatandaşlarda büyük korku yaratırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili net bir tavır ortaya koydu. Belediyelere sokak hayvanlarını toplamaları gerektiğini hatırlatan Erdoğan, "Bu konunun takipçisiyim. Çocuklarımız, insanlarımız için güvenli şehirler, sokaklar için ne gerekiyorsa yaptık, yapacağız. Avrupa'da bu sorun nasıl çözüme kavuşturulduysa bizde aynı uygulamaları hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

Başıboş sokak köpekleri Kırıkkale’de de vatandaşa kabus yaşatırken, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir değerlendirme geldi. Yasal düzenlemenin olduğunu hatırlatan Erdoğan; "Belediyeler, sokaklarda yaşayan hayvanları barınaklara almalı. Bu konunun takipçisiyim. Çocuklarımız, insanlarımız için güvenli şehirler, sokaklar için ne gerekiyorsa yaptık, yapacağız. Avrupa'da bu sorun nasıl çözüme kavuşturulduysa bizde aynı uygulamaları hayata geçireceğiz." dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Kilometrelerce kuyruk oluştu

İlginizi Çekebilir

Kazada yaşlı kadın hayatını kaybetti, kocası ağır yaralandı

İlginizi Çekebilir

MESAFEYE GÖRE PARA

Haber Yorumları

Yorum Yaz

43968

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#