• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
01:49

Akşam'a Kalan Süre

Yemeden önce iki kere düşünün

Kabuk kısmında yüksek toksinler barındıran salatalık fazla tüketildiğinde zehirlenmelere yol açabilir.


Kabuk kısmında yüksek toksinler barındıran salatalık fazla tüketildiğinde zehirlenmelere yol açabilir. Aşırı miktarda tüketilen salatalık, bedenden gereğinden fazla su atılmasına neden olur. Bu durum kalp rahatsızlıklarını tetikleyebilir. Tadı acı olan salatalıklar, bazı kişilerde cilt alerjilerine neden olabilir. Amerikan Alerji Akademisi Astım ve İmmünoloji tarafından yapılan bir araştırmaya göre kanarya otu poleni, kavun, papatya çayı, muz ve ayçekirdeği alerjisi olan kişiler salatalık yedikten sonra cilt alerjisi yaşayabilir.

Hem sofralarımıza lezzet katan hem de doğal cilt bakım ürünleri arasında favori bir seçenek olan salatalık, doğru şekilde tüketildiğinde insan sağlığına sayısız fayda sağlıyor. Ancak her besin gibi salatalığın da aşırı tüketimi zarara yol açabiliyor. Bilinçsizce tüketilen salatalık, kalp hastalıklarından toksin birikimine kadar pek çok ciddi sağlık sorununa zemin hazırlıyor.

İlginizi Çekebilir

MİNİK KURAN TALEBELERİNE ŞENLİK

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de ’gençlik konseri’

İlginizi Çekebilir

Ak partiden ilk aday adayı Yılmazer

Haber Yorumları

Yorum Yaz

54612

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#