• Dolar
    32.306
  • Euro
    34.805
  • Ç.Altın
    3.983
  • Altın
    2.400
KIRIKKALE
26°
07:36

Öğleye kalan Süre

Gedikali sitem etti!:

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabab Yücel Gedikali,Keskin Mezarlığı'nın bakımsızlığına ve belediyenin eksikliklerinden bahsetti.Gedikali Başkan seçildiği takdirde Keskin'i daha yaşanabilir ve ilçenin eksikliklerini tamamlayacağını söyledi.


Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabab Yücel Gedikali, Keskin Mezarlığı'nın bakımsızlığına ve belediyenin yetersizliğine dikkat çekti. Gedikali, ataların yattığı mekanın bu şekilde olmaması gerektiğini vurgulayarak, "Böyle mi olmalı atalarımızın yattığı Keskin Mezarlığı?" şeklinde konuştu.

KESKİN'İN CENAZE HİZMETLERİ BİLE YOK!

Gedikali ayrıca yaptığı açıklamasında: "Otlar temizlenecek, ara yollara kilit taşı yapılacak, ara yollar numaralandırılacak. Gasil hane ve bekleme yeri yapılması şart, şehir dışından gelen cenazelerimizi gömme işleminden önce bekletecek yerimiz yok. Şehir dışından gelen ambulanslar hemen cenazeyi bırakıp gitmek istiyorlar, burada beklemek istemiyorlar. Şu an belediyenin cenaze hizmetleri yok. Hazır mezar da yok, millet perişan oluyor"ifadelerine yer verdi.

 Gedikali'nin ifadeleri, Keskin Mezarlığı'nın ve belediyenin hizmetlerinin yetersizliğine ve bu durumun toplum üzerindeki etkilerine dikkat çekiyor.

İlginizi Çekebilir

Dolum tesisinde intihar

İlginizi Çekebilir

KUMAR BASKINI *ÇEK BABA ÇEK"

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de ‘ŞOK’ uygulama: 9 gözaltı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

31590

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#