• Dolar
    32.379
  • Euro
    35.082
  • Ç.Altın
    4.010
  • Altın
    2.325
KIRIKKALE
22°
00:24

İkindi'ye Kalan Süre

Vali Tekbıyıkoğlu'ndan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı


Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı. Vali Tekbıyıkoğlu, "İnsan sağlığının öneminin kuvvetli bir şekilde hissedildiği şu günlerde, görevini büyük bir özveriyle ve fedakarca yerine getirmeye çalışan sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden birisi de sağlık hizmetlerinde ulaşılan noktadır. İnsan Sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi, tüm insanlığın ve toplumun önemli hedeflerinden biridir. Bu nedenle hekimlik mesleği her zaman kutsal, saygın ve onurlu bir meslek olarak görülmüştür.

İnsanların vazgeçemeyeceği temel hak olan sağlıklı hayat, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Sosyal devletin en önemli özelliklerinden birisi de tüm vatandaşlarına yeterli ve zamanında sağlık hizmeti verebilmesidir. Bu insan ve insan hayatına verilen önemin bir göstergesidir.

İnsan sağlığının korunması ve mevcut sorunlarının giderilmesi için, gece-gündüz demeden var gücü ile çalışan sağlık çalışanları, insanı yaşatmayı düstur edinmiştir.

Yaklaşık İki yılı aşkın süredir tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının yaşandığı bu dönemde, canları pahasına görev yapan Sağlık personelimizin, bu süreçte göstermiş olduğu büyük çaba, gayret ve fedakârlıklar her türlü takdirin üzerindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum."

İlginizi Çekebilir

5 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

Meterolojiden Kırıkkale'ye Sarı kodlu uyarı!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale şap hastalığıyla mücadele ediliyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46337

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#