• Dolar
    32.516
  • Euro
    34.968
  • Ç.Altın
    4.093
  • Altın
    2.435
KIRIKKALE
28°
01:36

İkindi'ye Kalan Süre

ÇULLU TOKİ EVLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, Çullu’da yapımı devam eden TOKİ evlerinin sona gelindiğini söyledi.


2021 YILI ARALIK AYINDA MÜTEAHHİT İŞİ BIRAKTI

TÜED Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, dernek tarafından emekliler için yapılan TOKİ evleri ile ilgili yazılı açıklamalarda bulundu. Aytekin, evsiz emeklilere yönelik talepleri doğrultusunda 2015 yılında TOKİ’nin yapacağı evlerle ilgili belediyeden arsa talebinde bulunulduklarını söyleyerek, “Belediyenin vermiş olduğu 120 dönüm arsa üzerine TOKİ çalışmalara başlamış olup 2021 Aralık ayına kadar çalışmalarla belli bir aşamaya gelmiş 2021 Aralık ayında mevcut müteahhit işi bırakmıştır”

400 KONUT NİSAN AYINDA SATIŞA ÇIKACAK

“Yapılan evler belli bir aşamaya geldikten sonra evlerin kura çekimi yapılmış 927 konuttan 520’si sahiplerini bulmuş o günkü fiyattan değerlendirme yapılmıştır. Çalışmalarda eksik kalan TOKİ evleri 2021 yılın Aralık ayında yeni müteahhitle anlaşma yapılmıştır. 2022 çalışmalar neticesinde evlerin ağustos sonunda teslim edileceği satılmayan 400’e yakın evlerin 2022 Nisan ayında satışa çıkacağı yeni fiyatların günün ekonomik şartlarına göre yapılacağı belirtilmektedir”

EMEKLİLER BİZLERLE İRTİBATA GEÇEBİLİR

“Konuyla ilgili olarak Kırıkkale Belediye başkanı Mehmet Saygılı ve Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can alakadar olmaktadırlar. Kendilerine dernek yönetimi olarak teşekkür ediyoruz. Gerekli bilgileri almak isteyen üyelerimiz ve üye olmayan emeklilerimiz dernekle irtibata geçebilirler” dedi.

İlginizi Çekebilir

Ahmet Varlı: Çalıştıracak eleman bulamıyoruz

İlginizi Çekebilir

Keskin’de hummalı çalışma! Başkan kolları sıvadı

İlginizi Çekebilir

Hasandede’de aşure etkinliği

Haber Yorumları

Yorum Yaz

66899

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#