• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
01:43

İkindi'ye Kalan Süre

Sulakyurt Belediyesi çalışanlarına zam

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde Belediye ile sendika arasında ücret zam protokolü imzalandı. Protokole göre Belediyede kadrolu ve sözleşmeli çalışanlarının maaşı belli oldu.


Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ile sendika temsilcileri arasında ücret zam protokolü imzalandı. Protokole göre Belediyede kadrolu çalışanlarının en düşük maaşı 20 bin TL, sözleşmeli çalışanlarının maaşı en düşük 13 bin ile 15 bin TL arasında oldu. Konu ile ilgili olarak Sulakyurt Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Belediyemizde çalışan kadrolu ve daimi sözleşmeli personellerimizin yeni maaş zamlarını Hizmet-iş sendikasıyla belirledik, emekçilerimize hayırlı uğurlu olsun. Allah Bizlerede ödeme kolaylığı versin. Kırıkkale /Sulakyurt Belediyesi kadrolu çalışanlarımızın ücret zammı ek protokol ile maaşları en düşük 20.000 TL olmuştur. Kırıkkale /Sulakyurt Belediyesi daimi sözleşmeli çalışanların ücret zammı ek protokol ile maaşları en düşük 13.000’le 15.000 TL arası olmuştur. İşçilerimizin her daim yanındayız” dedi.

İlginizi Çekebilir

TEKBIYIKOĞLU SAMSUN VALİSİNE HUZURKÖYÜ TANITTI

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'ye yağış geliyor!

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de son dakika gelişmesi!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61477

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#