• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
07:53

Öğleye kalan Süre

Platform Kırıkkale'nin sesi olacak

Kırıkkale güçlü bir Platformu tabanda kabul görmeye devam ediyor.


Kırıkkale Gönüllüleri Platformu Başkanı Resul Akdağ genişletilmiş toplantının ardından Kalehaber gazetesini ziyaret ederek Platformun hedefleri ve çalışma programı hakkında bilgi verdi.

 

Akdağ geçtiğimiz hafta Türk Metal Sendikası Düğün Salonu yaptığı toplantıya Kırıkkale sevdalısı bilge İnsanların büyük değer verdiğini ve geniş katılım sağladığını belirterek Platformun Kırıkkale halkından onay aldığını vurguladı.Kırıkkale'de tarihi su yolu bulundu.

ŞEHRİN GÜCÜ OLACAĞIZ

Kırıkkale Gönüllüleri Platformunun partiler üstü bir oluşum olduğunu tek gayesinin Kırıkkale'ye hizmet getirmek, Kırıkkale'nin sesi olmak, Kırıkkale'nin gücü olmak olduğunu vurguladı .Zafer Caddesi Baştaş İş Hanında 42 nolu büroda çalışmalarını devam ettiren Kırıkkale Gönüllüler Platformu bu hafta kendi yönetim kurulu üyeleri bünyesinde görev dağılımı yaparak 13 ana başlıkta görevlendirme gerçekleştirdi.

UMUT KAPISI DEĞİLİZ

Akdağ yaptı açıklamada "Kırıkkale 60.000 nüfuslu bir emekli şehri konumuna geldi.Göç hızlandı. Bir zamanlar Anadolu insanı aş ve iş kapısı olan Kırıkkale umut olmaktan çıkıp umutsuzluk kapısı haline gelmiştir. Makine Kimya Kurumunda üretim Kırıkkale tezgahlarında azaltılmış ,bunun devamında iş hacmi başka illere taşınmış ,Kırıkkale fakirleşmiştir. Platformumuzun amacı şehirde verimliliği esas alan yatırımları teşvik etmek. Eşraf kimliğini kazandırmak .Şehirde saygın olan ve bilgi birikimi olan insanları platform çatısı altında toplamayı düşünüyoruz. "dedi.

MKE KÜÇÜLDÜ

Akdağ açıklamasının devamında" 2003 yılında Makine Kimya Kurumunun üretiminin %30'unu yapan Kırıkkale şimdi %3'ünü yapar konuma düşmüştür. Bu acı bir gerçektir. Üretim payı artacağına üretim gerilemesi olmuş ,üretim başka illere kaymıştır .Ayrıca Kırıkkale lobi faaliyetlerinde son zamanlarda geride kalmış ,birçok il bu konuda başarı göstererek hizmetleri kendi illerine taşımışlardır. Biz bu manada Kırıkkale'nin hem gücü hem sesi hem de güçlü bir lobisi olacağız. Emekli şehri olması bakımından Kırıkkale'de esnafımızın emeklilere %10 indirim yapmasını ,Şehit yakınlarına ve gazilere aynı indirimi göstermesini isteyeceğiz."şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Akdağ’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

İlginizi Çekebilir

Çerikli ve Hacılar adayı kesinleşti

İlginizi Çekebilir

ALTINIŞIK’TAN ÜÇ AYLAR VE KANDİL MESAJI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

90606

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#