• Dolar
    32.407
  • Euro
    34.594
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.382
KIRIKKALE
21°
03:18

Öğleye kalan Süre

Otomobilin akaryakıt deposu kapağından uyuşturucu çıktı

.


Kırıkkale’de jandarma ekiplerince yapılan denetimde, şüpheli olarak durdurulan otomobilin akaryakıt deposu kapağına gizlenmiş bir miktar esrar ve uyuşturucu madde olarak kullanılan hap ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şahıs gözaltına alındı.
Kırıkkale Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, uyuşturucu madde satıcısı ve kullanan şahıslara yönelik çalışmalar sürüyor. 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" bölgesindeki trafik kontrol noktasında denetim yapan jandarma, şüpheli olarak durdurduğu otomobilde arama yaptı. Ekipler, otomobilin akaryakıt deposu kapağına gizlenmiş 45 gram esrar ve 69 adet uyuşturucu madde olarak kullanılan hap ele geçirdi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla sürücü F.Ö. ile yolcu E.E. gözaltına alındı. İfadeleri alınması üzere karakola götürülen 2 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

ŞÜPHELİ PAKET KORKUTTU

İlginizi Çekebilir

Yuva Mahallesi’nden Harun Ulusoy’a büyük destek

İlginizi Çekebilir

231 proje bedeli 14 milyar TL

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23447

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#