• Dolar
    32.463
  • Euro
    35.076
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.440
KIRIKKALE
25°
00:8

Yatsı'ya Kalan Süre

MHP VE AK PARTİ'DEN KIRIKKALE'DE YENİ İTTİFAK

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Abalı yarın gerçekleştirilecek İl Genel Meclisi Başkanlık seçimleri için AK Parti ile ortak hareket edeceklerini açıkladı.


Kırıkkale İl Genel Meclisi'ne tüm AK Parti MHP ve CHP ve YRP olmak üzere toplamda 24 isim seçilmişti. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra meclis ilk kez yarın (17 Nisan) toplanacak. Meclis başkanının seçileceği toplantıda AK Parti ve MHP ittifak yapacak.

MECLİS BAŞKANLIĞI İÇİN İTTİFAK YAPACAKLAR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin isteği doğrultusunda ittifak yapılacağını Söyleyen MHP İl Başkanı Murat Abalı, " Sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin emirleri doğrultusunda, cumhur ittifakı ilkelerine bağlı kalarak, yolumuza daha güçlü bir şekilde devam ediyoruz. Bu vesileyle yarın yapılacak il genel meclis başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti'yle birlikte hareket edeceğiz” dedi.

Abalı ayrıca, “MHP yeni divan kurulunun da devletimize milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkanı Önal'ın diğer başkan yardımcılıklarına yapacağı atamalar bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

ARANAN 20 FİRARİ YAKALANDI

İlginizi Çekebilir

Civelek, Kırıkkale'nin gururu oldu

İlginizi Çekebilir

Dünyada sadece 10 tane vardı, 11.’si Kırıkkale’ye kuruldu: Uçak, tank ve roket parçaları üretilecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36322

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#