• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
01:44

Öğleye kalan Süre

Yaşanılabilir bir Kırıkkale istiyoruz

Kırıkkale gönüllüler Birliği Başkanı Resul Akdağ haftalık yaptığı açıklamalara devam ediyor


Kırıkkale gönüllüler Birliği Başkanı Resul Akdağ haftalık yaptığı açıklamalara devam ediyor. Seçim öncesinde tüm partilerin liyakatlı kabiliyetli ve yetenekli adaylar çıkartmasını devamında ise kazanan belediye başkanının Kırıkkale'yi yaşanılabilir bir kent haline getirmesini talep etti.

Resul Akdağ yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:Kırıkkale Gönüllüleri Birliği olarak gayemiz insanımıza mutlu, huzurlu, modern ve yaşanabilir bir şehir sunmaktır. Kırıkkale'ye hizmet etmek için projelerimizi kamuoyuna açıklamıştık. Bunları uygulamak seçilecek belediye başkanın işidir. Şimdiye kadar bütün partilerin adayları belli olmadı. Partilerin adayları belli olunca onlarla görüşüp Kırıkkale'ye hizmet etme projelerimizi anlatıp yapacağına inandığımız adaya destek vereceğimizi kamuoyuna açıklamıştık. Aynı yerdeyiz.Bu bir mahalli seçimdir. Aday önemlidir. Adayın iş yapan, güvenilir, becerikli, sözünde duran olması lazım. İnşallah adaylar belli olunca adaylarla görüşüp Kırıkkale için hayırlı işler yapacağına inandığımız Başkanı seçeceğiz.Bu başkan da Kırıkkale'nin önünü açıp top yekün kalkınma seferberliği ilan ederek insanımızı mutlu edecek; Kırıkkale'yi de yaşanabilir, güzel, modern bir şehir haline getirecektir.

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan SMA hastası Yiğit Hamza için yardım gecesi

İlginizi Çekebilir

5 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

Nur Camii tuvaletleri ihale ile kiraya verilecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

83175

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#