• Dolar
    32.513
  • Euro
    34.618
  • Ç.Altın
    4.249
  • Altın
    2.493
KIRIKKALE
28°

Mehter takımlı ’19 Mayıs’ coşkusu

.


Kırıkkale’de düzenlenen 19 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde mehter takımı eşliğinde yapılan yürüyüşün ardından öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler renkli sahnelere neden oldu.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin 103. yıldönümü, ülke genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de coşkuyla kutlandı. Mehter takımı eşliğinde çok sayıda öğrenci, polis ve vatandaş Türk bayraklarıyla yürüyüş yaptı. Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende de Gençlik ve Spor Müdürü Aziz Sinan Alp tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler renkli sahnelere neden oldu.
12. sınıf öğrencisi Sılanur Gündoğdu, "Vatandaşlarımıza ve AFAD gönüllüsü oldum. Hizmetlere biz gençler olarak katılacağız. bu ülke yıkılmayacak" dedi.

İlginizi Çekebilir

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM, LPG FİYATINA ZAM

İlginizi Çekebilir

5 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE ABİSİ ÜMİT SULUHAN YETİM ÖKSÜZ İHTİYAÇ AİLERE YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97690

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#