• Dolar
    32.488
  • Euro
    34.940
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.438
KIRIKKALE
25°
04:38

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkalegücü'nden Karabük maçı öncesi önemli açıklama!

Kırıkkalegücü spor kulübü başkanı Şeref Akbal, deplasmanda oynanacak Karabük maçı öncesinde özel açıklamalarda bulundu.


Akbal, “bugüne dek 19 puan alan takım bundan sonra da puan almaya devam edecektir.”dedi.

Kırıkkalegücüsporun deplasmanda oynanacak Karabük maçı öncesinde kulüp başkanı Şeref Akbal önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta tribünlerde yaşananlar dahil takımın deplasman maçı öncesi performansı konusunda ayrıntılı bilgiler veren Başkan Akbal, sosyal medya platformundaki bazı paylaşımlara da değindi.

MAÇ ÖNCESİ TAKIMI BIRAKTI

Karabük maçı öncesinde yaptığı açıklamada teknik direktör Fuat Eraslan’ın sözleşmesinin neden sona erdiğine de değinen Başkan Akbal,”biz takım kadrosunun güçlenmesi için transfer yapılacağını söyledik. İsim vermesini istedik. Bekledik isim vermedi. Bizde yönetim olarak batı futbolcular ile konuştuk anlaştık. Sonra baktık ki, hoca pek iyi karşılamadı. Bir gün sonra da Kepez maçına çıkmadan takımı bıraktığını istifa ettiğini söyledi. Bizde yolunun açık olmasını söyledik” dedi.

TARAFTAR SABRETMEDİ

Sözlerinde Kepez maçında tribünlerde yaşananlar hakkında da bilgilere yer veren Kulüp Başkanı Akbal, “takım sahaya çıkıp daha taraftarı selamlayıp seremoni yapmadan tribünlerde istifa istifa diye sesler yükselmeye başladı. Takımda moral motivasyon değişti. Daha iki veya üçüncü dakika olmamıştı ki, gol yedik. Ardından ikincisi ve üçüncüsü geldi sahadan mağlup ayrıldık. Oysa grubun lideri kafa kafaya denk bir mücadele veriliyordu. Yenebilirdik de belki. Ancak toparlayamadık mağlup olduk”dedi.

GALİBİYET PRİMİ

Kepez maçı galibiyeti için 10 bin lira prim verileceğini de sözlerine ekleyen başkan Akbal, ne yazık ki, mağlubiyet olunca kadro bu primden faydalanamadı. Karabük maçı için galibiyet primini maç öncesi açıklayacağız. Karabük’te takımın konaklayacağı yer rezerve edildi. Takım kadrosunda eksiklikler yok. Bu karşılaşma için hedefimiz mutlak galibiyet. Çünkü bu takım bu güne kadar 19 puan aldıysa bundan sonrada puanlar almaya devam edecektir. Yeter ki, moral motivasyon yerinde olsun, bozulmasın” ifadesinde bulundu.

DESTEK GEREKİYOR

Kırıkkalegücü spor kulübünün aylık giderinin gelirleri karşılamadığına da değinen Başkan Şeref Akbal, STK’lar, Belediyeler, Kırıkkale’nin büyük firmaları başta olmak üzere herkesin maddi desteğine ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Bir tamının 3.lige çıkmasının kolay olmadığını ve Kırıkkalegücünün 3.ligdeki grubunda önemsenecek kadar iyi bir yerde bulunduğuna işaret eden Başkan Akbal, aynı zamanda taraftarın da manevi desteğine ihtiyacın olduğunu belirtti. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu hatırlatan Akbal, “özellikle futbolcular için başarı sağlamak için taraftarların ilgisi, desteği itici bir güç. O nedenle taraftarın desteğini önemsiyoruz” dedi.

HAKARET EDENLER CEZASIZ KALMAMALI

Kırıkkalegücü spor ve yönetimi için gerek tribünler ve gerekse sosyal medya platformunda hareket içeren söylem ve paylaşımların cezasız kalmayacağını da belirten Başkan Akbal, “gerekli hukuki süreç başlamıştır, halen devam ediyor. Haksız eleştiri ve hareket elbette cezasız kalmamalı. Bunun takibinde olacağız.”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de 55 sporcu şampiyonluk için koştu

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi'nden çocuklara özel etkinlik

İlginizi Çekebilir

Bildik’le Enine Boyuna Sulakyurt

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38165

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#