• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
00:2

Öğleye kalan Süre

Kırıkkalegücü için kritik maç

Kırıkkalegücü FSK'nın başkanı Şeref Akbal, takımının geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Küçükçekmece Sinopspor maçında 96. dakikada gol yiyerek galibiyet fırsatını kaçırmasının ardından önümüzdeki maçlar için bir değerlendirme yaptı.


Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup'ta 12. sırada bulunan Kırıkkalegücü için önümüzdeki maçların son derece kritik olduğunu belirtti.

Akbal, yaptığı açıklamada takımın şu an itibarıyla 20 puanı bulunduğunu ve geride kalan 8 maçları olduğunu ifade etti. Bu maçlardan 9-10 puan kazanmaları durumunda küme düşme tehlikesi yaşamayacaklarını vurguladı. Bu bağlamda takımın bu hafta deplasmanda Artvin Hopaspor ile karşılaşacağını dile getirdi.

KIRIKKALE GÜCÜ 3 PUANI HEDEFLİYOR

Güçlü rakipleri karşısında 3 puan hedefleyen Kırıkkalegücü'nün, İstanbul Küçükçekmece Sinopspor maçındaki gibi bir talihsizlik yaşamak istemediğini belirten Akbal, oyuncularının mücadele azminden ve performansından emin olduğunu ifade etti. Takımın bu hafta alacağı sonuçla küme düşme hedeflerine daha da yaklaşacağını umut ettiğini dile getirdi.

Kırıkkalegücü FSK'nın başkanı Şeref Akbal'ın bu açıklamalarıyla takımın önümüzdeki maçlara olan motivasyonu artarken, taraftarların da desteğiyle güçlü bir performans sergilemesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, deplasmandan 3 puanla ayrıldı

İlginizi Çekebilir

Altınışık'tan Cönger'e hayırlı olsun ziyareti

İlginizi Çekebilir

UZUNOĞLU NEVRUZ MADURU OLDU

Haber Yorumları

Yorum Yaz

30812

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#