• Dolar
    32.510
  • Euro
    34.933
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.441
KIRIKKALE
25°
03:18

İmsak'a Kalan Süre

Narkotikten sokak satıcılarına darbe

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan çalışmalar sonrasında, 1 şüpheli tutuklandı.


Kırıkkale'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde gerçekleştirilen başarılı operasyonda, sokak satıcılarına yönelik etkili bir darbe vuruldu.

DÜZENLENEN OPERASYONDA BAŞARILI BİR SONUÇ ELDE EDİLDİ

Operasyon kapsamında, sentetik uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen detaylı çalışmaların ardından, 4 adet Sentetik Ecza ve 5,3 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir genelindeki sokak satıcılarını tespit etmek ve yakalamak amacıyla düzenlenen operasyonda başarılı bir sonuç elde etti. Yapılan baskınlar sonucunda ele geçirilen uyuşturucu maddelerin yanı sıra, operasyonda etkin rol oynayan 1 şüpheli şahıs Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklandı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Yüksek İhtisas'a yeni doktor

İlginizi Çekebilir

AHMET SUNGUR, AK PARTİ YAHŞİHAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale DAEŞ üyesi yakalandı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

62438

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#