• Dolar
    32.348
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.391
KIRIKKALE
19°

Kırıkkale'de temsili başkan, içilebilir su istedi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolasıyla Kırıkkale Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan temsili Başkan Leyla Şarlıoğlu, talimatlar verdi. Şarlıoğlu’nun ilk isteği ise riyaset makamında toplananları birbirine baktırdı.


Kırıkkale’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolasıyla Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, makamını Mustafa Necati İlköğretim okulu öğrencisi Leyla Şarlıoğlu’na bıraktı. Başkan yardımcıları ile birim müdürlerinin de hazır olduğu devir teslim töreninde temsili olarak Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın makamına oturan Leyla Şarrlıoğlu, park bahçeler başta olmak üzere temizlik işleri dahil kanal ve su işlerine varıncaya kadar isteklerini sıraladı. Sıraladığı istekler için birim müdürlerine talimatlarda veren Şarrlıoğlu, kentte musluklardan içilebilir temiz su projesi başlatılmasını istedi. Temsili başkan Şarlıoğlu’nun isteği riyaset makamında toplananların gözlerini birbirlerine çevirmelerine neden oldu.

Yarın gerçekleştirilecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle park ve bahçeler müdürüne özel talimat veren temsili başkan Şarlıoğlu, parkların ve caddelerin temizlenmesini, çöp konteynırlarının rahatsız etmeyecek hale getirilmesini istedi. Temsili başkan Şarlioğlu, ayrıca Kızılırmak kenarlarının düzenlenmesini, eğlenceli hale getirilmesi için etkinlikler yapılmasını istedi. Aynı okuldan temsili başkan vekili Muhammet Ensar Yıldırım da barınakların sokak hayvanları için tahsis edilmesini, bakımlarının ve iaşelerinin temin edilmesini istedi.

 Kırıkkale Belediyesi riyaset makamında gerçekleştirilen devir teslim törenine Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ile Mustafa Necati İlköğretim okulu müdürü Sabbri Acar ve sınıf öğretmeni Bünyamin Bozbıyık katıldı.

İlginizi Çekebilir

VALİ HALK İÇİN STOK KONTROLÜNE ÇIKTI

İlginizi Çekebilir

Bir anlık dikkatsizlik 9 yaralı

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı yeni mezarlık çalışmalarını inceledi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

30143

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#