• Dolar
    32.596
  • Euro
    34.814
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.509
KIRIKKALE
24°

Şair Eğitimci-Yazar Piliç hayatını kaybetti

Şair Piliç hayatını kaybetti


Yazdığı şiirler ile okuyucularının gönlünde çok önemli bir yere sahip olan, Şair Eğitimci-Yazar Abdul Fettah Piliç (Şeker Dede) evinde hayatını kaybetti. 

CUMA NAMAZINA MÜTEAKİP KALDIRILACAK

Erzurum’dan Kırıkkale’ye gelerek uzun yıllar öğretmenlik görevi yapan ve daha sonra fırın açarak özel sektörde hizmet verdikten sonra emekliliğe ayrılan Piliç, uzun yıllar yazdığı şiirler ile okuyucularına adeta ışık tuttu. Çok sayıda eseri yazarak okuyucularıyla buluşturan Piliç, 2021 yılında yazdığı “Dert Ortağım Kırıkkale” adlı eseriyle de çok sayıda Kırıkkaleli vatandaşın beğenisini toplamıştı. 92 yaşında hayata gözlerini yuman Şeker Dede Abdul Fettah Piliç’in cenazesi bugün Osman Gazi Mahallesi Osman Gazi Camii’nde Cuma Namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecektir. Bayrak Gazetesi olarak merhum Piliç’e Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır niyaz ederiz.

İlginizi Çekebilir

Kadrolu intiharcı yine çatıda!

İlginizi Çekebilir

Ramazan Can’ın acı günü

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kız futbol takımı kuruldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16181

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#