• Dolar
    32.370
  • Euro
    34.671
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.383
KIRIKKALE
19°
02:5

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale’de saat 09.05’te hayat durdu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84’ncü yılında saygıyla anıldı. Kırıkkale’de saat 09.05’te vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.



Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Kırıkkale’de anıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen anma töreninde, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Garnizon ve Mühimmat Komutanı Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Atatürk heykeline çelenk sundu. Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla saygı duruşunda bulunuldu. Gazilerin, öğrencilerin ve vatandaşların da hazır bulunduğu program, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. Buradaki etkinliğin ardından Atatürk resimlerinin yer aldığı serginin açılışı yapıldı. Lise öğrencileri tarafından da hazırlanan oratoryo gösterisi gerçekleştirildi.

İlginizi Çekebilir

Akrabalar arasında çıkan kavgada kan aktı: 1 yaralı

İlginizi Çekebilir

Şehit ve gazi aileleri sosyal projelerle hayata tutunuyor

İlginizi Çekebilir

5 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

14323

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#