• Dolar
    32.372
  • Euro
    34.826
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.408
KIRIKKALE
22°
04:18

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale Yüksek İhtisas'a yeni doktor

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi( YİH), Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Ali İğrek'i bünyesine katarak hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor.


Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi, doktor kadrosuna yeni bir uzmanı daha ekleyerek hizmet kalitesini daha da artırmaya devam ediyor. Son açıklamalara göre, Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Ali İğrek, hastane bünyesinde hasta kabulüne başladı. Hastane yönetimi, bu yeni ek katılımın hem doktor kadrosunu güçlendireceğini hem de hastane binasını modernize etme çalışmalarının bir parçası olduğunu vurguladı.

İĞREK, HASTANE BÜNYESİNDE HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Bölge halkına daha iyi sağlık hizmeti sunma misyonuyla hareket eden hastane, bu adımla birlikte önemli bir gelişme kaydediyor. Dr. Ali İğrek, uzmanlığı ve deneyimiyle bölgedeki hastaların sağlığına katkıda bulunacak. Hastaların sağlık sorunlarına çözüm sunmak için göreve hazır hale geldiği belirtiliyor. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nin bu yeni uzmanıyla birlikte, bölgedeki deri ve zührevi hastalıkların tedavisi ve bakımında daha kapsamlı ve etkin bir hizmet sunulması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt Belediye Başkanı Bildik İsrail'i Kınadı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale OSB’de sıcak dakikalar, fabrikada yağ kazanı patladı

İlginizi Çekebilir

Gerçeğini aratmayan senaryo, herkes gerçek sandı: Maganda kurşununa karşı tiyatrolu uyarı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38907

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#