• Dolar
    32.553
  • Euro
    34.917
  • Ç.Altın
    4.111
  • Altın
    2.437
KIRIKKALE
32°

“Sizi asla ihmal etmeyiz”


İyi Parti Teşkilatı’nın STK’lara yönelik ziyaretleri devam ediyor. Parti yönetimi Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneğine ziyarette bulundu. İyi Parti Teşkilatı’nın STK’lara yönelik ziyaretleri devam ediyor. Parti yönetimi Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneğine ziyarette bulundu. İl Başkanı Bülent Altınışık ve yönetim kurulu üyeleri derneği ziyaret ederek, hem şehit yakınları ve gaziler ile görüştü ve hem de talep ve sorunlarını not aldı. Ziyaretle ilgili bilgi verildi ve “Kırıkkale İl Başkanlığımız, Kadın Kolları Başkanlığımız Betül Eroğlu ve yönetimi, STK'lardan sorumlu Bahriye Aksu Darıcı ile birlikte Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneğine ziyarette bulunduk” dedi.

İl Başkanı Bülent Altınışık, Dernek Başkanı Rifat Öcal ile görüşerek sorun ve taleplerini dinledi. İleriye yönelik çalışmaları konusunda da bilgi veren Başkan Altınışık, gaziler ve şehit yakınları için ne gerekiyorsa yapılacağını, onların asla ihmal edilmeyeceğini belirtti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette şehit yakınları ile yapılan görüşmede zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Başka Altınışık, ziyaret anısına imza defterine de günün önemini belirten not yazdı ve imzaladı.

 

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan çok katlı otopark projesi

İlginizi Çekebilir

Kilometrelerce kuyruk oluştu

İlginizi Çekebilir

Seyir halindeki iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

55833

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#