• Dolar
    32.306
  • Euro
    34.699
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.411
KIRIKKALE
22°
01:49

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale müftüsü Balıkesir’e atandı

Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Balıkesir İl Müftülüğü görevine Kırıkkale Müftüsü Hasan Hayri Yaşar atandı.


2021 yılında Balıkesir İl Müftülüğü görevine atanan yürüten Celal Sürgeç, Bingöl'de görev yapacak.Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bingöl’e atandı. Celal Sürgeç'in atanmasının ardından boş kalan Balıkesir Müftülüğüne ise Kırıkkale İl Müftülüğü görevinde bulunan Hasan Hayri Yaşar atandı.

Hasan Hayri Yaşar kimdir?

1962 yılında Mersin'in Anamur ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimini Anamur’da tamamladı, imam hatip lisesini Mersin’de bitirdi. 1986'da Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. Aynı zamanda Diyanet İşleri Başkanlığı Hukuk Müşavirliğinde memur olarak görev aldı. 1988-1990 yıllarında Amasya ili Göynük İlçe Vaizi olarak görev yaparken, Kırıkkale İl Müftüsü olarak görev yaptı.

İlginizi Çekebilir

2 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kamera sayısı attırılıyor!

İlginizi Çekebilir

İki çocuk annesi Hayriye’den 3 gündür haber alınamıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79998

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#