• Dolar
    32.551
  • Euro
    35.231
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.435
KIRIKKALE
25°
05:22

Öğleye kalan Süre

AKŞENER’E TAM DESTEK

Aralarında Kırıkkale İl Başkanı Yavuz Kuzucu’nun’da bulunduğu İYİ Partinin bütün il başkanları, 3. Olağan Kongrede, Meral Akşener'i genel başkan adayı olarak önerdi.


GÖREV ADDEDİYORUZ

İYİ Partinin 81 il başkanının imzasıyla yapılan açıklamada, 3. Olağan Kongrenin 24 Haziran 2023'te yapılacağı hatırlatıldı. Kurultay için şuana kadar hiçbir aday çıkmazken, aralarında Kırıkkale İl Başkanı Yavuz Kuzucu’nun da bulunduğu 81 İl Başkanı, aday olmayı düşünenlerin önünü kapattı. İl Başkanları ortak bir bildiri yayınlayarak, Meral Akşener ile devam edilmesi gerektiğini vurguladılar. Partinin kurultaydan birlik, beraberlik ve milletin umudu olma yolunda daha da güçlenerek çıkacağı vurgulanan açıklamada, "Genel Başkanımız Meral Akşener'in demokrasi, hukuk, temel insan hakları, vatanın bölünmez bütünlüğü ve cumhuriyetimizin temel değerleri için vermiş olduğu mücadelede yanındayız. Kongrede, Türkiye Cumhuriyeti'nin 81 vilayetinin başkanları olarak kurucu liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i amasız, fakatsız, lakinsiz genel başkan adayı olarak öneriyor, partimize gönül vermiş milyonlarca yol arkadaşımız ve yüce Türk milleti önünde bunu beyan etmeyi bir görev addediyoruz." İfadelerine yer verildi. 

İlginizi Çekebilir

İYİ PARTİDEN KIRŞEHİRLİLER DERNEGİNE ZİYARET

İlginizi Çekebilir

BARAN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

İlginizi Çekebilir

Haber Yorumları

Yorum Yaz

35151

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#