• Dolar
    32.517
  • Euro
    35.011
  • Ç.Altın
    4.084
  • Altın
    2.438
KIRIKKALE
27°
02:53

İmsak'a Kalan Süre

DÎKKATSÎZLÎK AZ KALSIN CANINDAN EDECEKTİ

Atık su kanalına düşerek yaralandı, imdadına motosikletli polis timleri yetişti


Kırıkkale’de tren yolundan karşı tarafa geçmek isterken 3 metrelik atık su kanalına düşen 34 yaşındaki vatandaşın imdadına motosikletli polis timleri yetişti. Beton zemine düşmesi neticesinde yaralanan vatandaş, halat yardımıyla kanaldan çıkartıldı.
Olay, akşam saatlerinde Kırıkkale Gürler Mahallesi’ndeki 695. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Doğu Ekspres tren yolundaki duvardan karşı tarafa geçmek isteyen İbrahim Coşkun, dengesini kaybederek 3 metre yüksekliğindeki atık su kanalına düştü. Beton zemine düşmesi neticesinde ayağa kalkamayan 34 yaşındaki Coşkun’un imdadına ise bölgede devriye gezen motosikletli polis timleri yetişti.
112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kanala giren itfaiye ve sağlık görevlileri, yaralı vatandaşı sedyeye bağladı. Merdiven ve halat yardımıyla kanaldan çıkartılarak ilk müdahalesi ambulansta yapılan İbrahim Coşkun, Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Tedavi altına alınan Coşkun’un kafasından yaralandığı ve ayağında da incinme olduğu öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

KÖYDES DEN KÖYLERE YOL VE İÇME SUYU

İlginizi Çekebilir

Meteoroloji uzmanları Kırıkkale'yi uyardı

İlginizi Çekebilir

Uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92384

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#