• Dolar
    32.383
  • Euro
    34.765
  • Ç.Altın
    4.008
  • Altın
    2.429
KIRIKKALE
25°
00:44

İkindi'ye Kalan Süre

Yıldız’dan birlik ve beraberlik toplantısı

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Zekeriya Yıldız'ın organizasyonuyla birlik ve beraberlik toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.


Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Zekeriya Yıldız’ın organizasyonuyla MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’un katılımıyla birlik ve beraberlik toplantısı gerçekleşti.

ULUSOY PROJELERİNİ ANLATTI

MHP Kırıkkale Belediyesi Meclis üyesi adayı Zekeriye Yıldız'ın ev sahipliğinde mahalle komiteleri ile gerçekleştirilen toplantıya katılarak vatandaşlarla sohbet eden MHP’li aday Ulusoy “Şehrin her adımında bir izimiz var. Emekleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bir düğün salonunda yapılan toplantıya çok sayıda MHP taraftarı katıldı. Toplantıyı gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Zekeriya Yıldız’a teşekkür ederek sözlerine başlayan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, toplantıya katılanlara ve kendisini destekleyen vatandaşlara teşekkür etti.

İNTERNET PAKETLERİNİ DÜŞÜNMEDEN KESİNTİSİZ İNTERNET ERİŞİMİNİN TADINI ÇIKARABİLECEK

"7'den 70'e halkımızın internet derdine son! İnterneti özgürce kullanmak isteyen 7'den 70'e tüm hemşehrilerimize müjdem var diyen Ulusoy, “Meydanlarda, işlek caddelerde, parklarda, sosyal yaşam alanlarında ücretsiz sunacağımız internet hizmeti sayesinde hemşehrilerimiz internet paketlerini düşünmeden kesintisiz internet erişiminin tadını çıkarabilecek!." ifadelerine yer verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Zekeriya Yıldız’da programa katılan Ulusoy’a teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

21 litre kaçak içki ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

İki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 7 kişi yaralandı.

İlginizi Çekebilir

Erdoğan Uzman Kadrosunda

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86303

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#