• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
02:23

Öğleye kalan Süre

Merhamet İslami Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Vali Makas’ı ziyaret etti

Merhamet İslami Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ makamında ziyaret etti.


Derneğimiz Dünya çapında insani yardım faaliyetleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Mustafa Sadıç. AFAD la yürüttüğü Filistin yardımlarımız hakkındaki geniş bilgi sundu.

Merhamet İslami Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sadıç“Amacımız ilimizde yardımlaşma ve dayanışmanın tesisi ile birlikte kültürel ve ahlaki birliktelikleri sağlamak ve ilimizin sosyo-ekonomik düzeyinin gelişmesine katkıda bulunmak ve sosyal, kültürel hizmetler yapmaktır. Kimsesiz, yaşlı, dul, yetim, öksüz, sokak çocukları, sokakta kalmış her türlü insanı, yolda kalmışları, himaye etmek, ayni ve nakdi her türlü maddi ve manevi yardımı yapmak amacıyla yaklaşık derneğimizi kurarak çalışmalarımıza başladık.” dedi.

Vali Makas ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, derneğin kurulmasından dolayı yönetim kurulunu tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.Dernek Başkanı Mustafa Sadıç’tan çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Makas, Kırıkkale’de ulusal ve uluslararası ölçekte birçok bölgeye insani yardım ulaştırılması noktasında dernek yöneticisi ve gönüllülerine çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

İlginizi Çekebilir

Kasım ayı celp dönemi belli oldu

İlginizi Çekebilir

Evinde ölü bulunan kaymakam Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlandı

İlginizi Çekebilir

VAKA SAYILARI ARTIYOR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

68268

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#