• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
02:48

Öğleye kalan Süre

BİLDİK Sulakyurt esnafa çorba ikram etti.

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçe belediye başkanı İsmail Bildik tarafından pazarcı esnafına sabahın soğuklugunu hissetmemeleri için sıcak çorba ikramında bulunuldu.


GÖNÜLLERİ VE BEDENLERİ ISITAN DAVRANIŞ

Sabah erken  saatlerde ilçe merkezinde kurulan pazarını ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Bildik, pazarcı esnafı ile sohbet ederek İlçelerine gösterdikleri hoş görü ile soğuk sıcak demeden her hafta pazar kurmalarından mutlu olduklarını ifade etti. Belediye Başkanı Bildik personelle birlikte  esnaf ve vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Kış mevsiminin hissedilik şekilde çeyran etmeye ve  kendini iyiden iyiye hissettirdiğini söyledi. Başkan bildik, belediyenin  kuruluş amacı beldesinde bulunan her kese kesintisiz ve yrım yapmadan hizmet etme amacıyla kurulmuş bir birimdir. Başkanıda halk secer halkta kendine hizmet etmesini beklemekte oldugunu ifade ederek 'bu soğuk havalarda insanların içini ısıtmak istedik. Kış ayı sonuna kadar pazarcı esnafımıza soğuk havalarda çorba ikramımız devam edecek. Belediye olarak çalışıyor ve ilçemiz güzelleştirmeye çalışıyoruz. Mahallelerimizde de yol çalışmalarımız devam ediyoruz.Hizmet sadece yol kaldırım kanal park yapmak değil. Halkını anlık ihtiyaçlarınada cevap vermektir" dedi.

İlginizi Çekebilir

Atalay Ablasını kaybetti

İlginizi Çekebilir

2023 yılı asgari ücret ara zammı belli oldu

İlginizi Çekebilir

Takla atan otomobil alev topuna döndü: Aynı aileden 4 kişi son anda kurtarıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

51174

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#