• Dolar
    32.530
  • Euro
    34.825
  • Ç.Altın
    4.268
  • Altın
    2.489
KIRIKKALE
25°
05:24

İmsak'a Kalan Süre

SIKI GİYİNİN ŞEMSİYESİZ DIŞARI ÇIKMAYIN

Kırıkkale Valiliği hafta sonuna kadar kuvvetli yağış rüzgar ve kar yağışı için bir bildiri yayınlayarak Kırıkkalelileri uyardı.


Hafta sonuna kadar yer yer kuvvetli yağışın görüleceği ilimizde Halkın gerekli tedbirleri almaları için Kırıkkale Valiliği yoğun yağışlar için Kırıkkale halkını bilgilendirdi Meteoroloji genel müdürlüğünün tüm vilayetlere bilgilendirirken Kırıkkale içinde yağışlarla birlikte hissedilir şekilde sıcaklığında düşeceği uyarısı yapıldı.

Ülkemizin bugünden (07.03.2022) itibaren batı bölgelerimizden başlamak üzere yeni bir yağışlı sistemin etkisine girmesi bekleniyor. Halen mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelecek olan soğuk hava nedeniyle, hafta boyunca azalarak kuzey, iç ve batı bölgelerde, hafta sonunda ise yurt genelinde mevsim normallerinin 6 ilâ 10 derece altına düşeceği tahmin ediliyor.

Genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde başlaması beklenen yağışların, hafta ortasından itibaren bölgemizin kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bölgemize bağlı illerde (Düzce , Zonguldak, Bartın, Bolu, Karabük, Çankırı, Kırıkkale ) önümüzdeki günlerde beklenen hava durumları ile sıcaklık değerleri şu şekildedir; Yağışların, hafta ortasına kadar aralıklarla yağmur, 09.03.2022 (Çarşamba) günü akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar şeklinde hafta boyunca aralıklarla etkili olması bekleniyor

. Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, 08.03.2022 (Salı) gününden itibaren hissedilir derecede azalarak, mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Haftanın ikinci yarısında gün içerisindeki en yüksek sıcaklığın 2 ilâ 3 derece dolayında olması bekleniyor. Vatandaşlarımızın ve yetkililerin Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı güncel hava tahmin ve uyarı raporlarını takip etmeleri önem arz etmektedir

İlginizi Çekebilir

Başkent EDAŞ Kırıkkale’yi bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı

İlginizi Çekebilir

Otomobilde mahsur kalan bebeği itfaiye kurtardı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de bin 324 kişiye ilk yardım eğitimi verildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

69931

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#