• Dolar
    32.223
  • Euro
    35.062
  • Ç.Altın
    4.024
  • Altın
    2.470
KIRIKKALE
23°
01:6

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale için çalışmaya devam edeceğiz

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, Kırıkkaleli vatandaşların yeni yılını kutlayarak, AK Parti hükümetinin yeni yılda da Türkiye ve Kırıkkale için en iyi şekilde çalışmaya devam edeceğini vurguladı.


Kırıkkalelilerin 2024 yılını kutlayan AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, yeni yılın bölge ve Türkiye'ye barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

2023 yılı ülkemiz ve dünya için çok zor bir sene olduğunu belirten Sarıaydın, "Bu zor seneyi geride bırakırken umutla dolu yeni bir yıla daha giriyoruz. 2024 yılının vatanımıza, milletimize ve değerli Kırıkkale halkımıza sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diler sevgi ve saygılarımı sunarım. Ülkemizde 2023 yılında bir çok felaket yaşandı. Bunların en büyüğü olan Asrın Felaketi hepimizi derinden sarstı. 2024 yılına girerken depremlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum. Yeni yılın ülkemize ve kentimize huzur dünyaya barış getirmesini temenni ediyorum. Filistin’deki kardeşlerimizin hakları olan topraklarda katledilmeden yaşayacağı, topraklarına geri dönüp yeniden aile olabilecekleri bir yıl olsun. AK Parti Hükümeti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, yeni yılda da ülkemiz ve bölgemiz için çalışmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Başkan Tekin’den esnaf ziyaretleri

İlginizi Çekebilir

Aksaçlılar gençlerle buluştu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de ’gençlik konseri’

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15256

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#