• Dolar
    32.205
  • Euro
    35.116
  • Ç.Altın
    4.082
  • Altın
    2.504
KIRIKKALE
25°

Başkan Kocaoğlu’ndan büyük vefa

Bölgesel amatör Bal liginde şampiyon olan Türk Metal 1963 spor kulüp başkanı Serkan Kocaoğlu, aldığı şampiyonluk kupası ile büyük vefa gösterdi.


Başkan Kocaoğlu,şampiyonluk kupasını Türk Metal Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın mezarı başına götürdü, dua etti

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 12 grupta Kırıkkale'yi temsil eden Türk Metal 1963 spor, Bartınspor karşılaşmasının ardandan şampiyonluk kupasını kaldırdı. Türk Metal 1963 spor kulübü Başkanı Serkan Kocaoğlu, kupayı Kırıkkale’ye getirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Kocaoğlu, şampiyonluk kupasını kaldırmasının arkasından 24 Şubat 2024 tarihinde hayatını kaybeden Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın mezarına götürdü. Şampiyonluk kupasını alan kırmızı -lacivertli ekibin Başkanı Kocaoğlu, kupayı mezar taşının yanına koyarak dua edip mezardan ayrıldı. Kocaoğlu yaptığı açıklamada “merhum Genel Başkanımız Pevrül Kavlak’a şampiyonluk için söz vermiştik, sözümüzü yerine getirdiğimiz için mutluyum” dedi. Spor kamuoyunda ise Başak. Kocaoğlu’nun bu hareketi büyük vefa olarak yorumlandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de yüzlerce vatandaş iftar sofrasında oruç açtı

İlginizi Çekebilir

FETÖ/PDY suçundan aranan şahıs yakalandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Uluslar arası yarışta

Haber Yorumları

Yorum Yaz

56022

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#