• Dolar
    32.346
  • Euro
    34.843
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.384
KIRIKKALE
19°
02:25

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkaleli Muhtar, kapı kapı gezerek seçmen kağıtlarını dağıtıyor

Kırıkkale’de Yenidoğan Mahalle Muhtarı Ağa Pehlivanlı, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde, mahallelilerin zorluk yaşamaması amacıyla kapı kapıgezerek seçmen kağıdı dağıtıyor.


DEMOKRASİNİN GEREĞİ

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Yenidoğan Mahalle Muhtar adayı olan ve 30 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ağa Pehlivanlı, her seçim olduğu gibi bu seçimde mahalle sakinlerinin zorluk yaşamaması için seçmen kağıtlarını kapı kapı gezerek dağıtıyor. Demokrasinin gereğinin oy kullanmak olduğunu vurgulayan Pehlivanlı, seçim günü mahalle sakinlerinin mağdur olmaması için uğraştığını belirtti.

KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK

Mahalle sakinlerinin tamamına seçmen kağıdını ulaştıracaklarını söyleyen Ağa Pehlivanlı “Oy kullanma hakkı, en önemli demokratik haklardandır. Biz muhtarlar da mahallemizde bulunan vatandaşlarımıza seçmen kağıtlarını dağıtıyoruz. Seçmenlerimiz, sandık bilgilerini e devlet üzerinden de alabilirler, ancak herkesin bu imkanlara sahip olmayacağını biliyoruz. Hiçbir seçmenimizi de muhtarlığa kadar yormak istemiyoruz. Kimsenin mağdur olmasını da istemiyoruz. Dolayısıyla kapı kapı dolaşarak seçmen kağıtlarını, bizzat mahallelilerimize ulaştırıyoruz” dedi.

 

SORUNLARI DİNLİYOR

Yaptığı işi görev olarak gördüğünü ifade eden Muhtar Pehlivanlı “Bu bizim için bir görev. Görevimizi yerine getirirken yorulmak bir yana keyif alıyoruz. Seçmenlerimize bir yandan seçmen kağıtlarını ulaştırırken diğer yandan dertlerini ve sorunlarını dinliyoruz. Onlarla hasbihal ediyor, mahallemiz hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bunu zaten sık sık yapıyoruz, seçmen kağıdı da insanımıza ulaşmamız için ayrı bir bahane oldu ve seçmenlerimizle tekrar buluşmamıza vesile oldu. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin vatanımıza, milletimize ve devletimize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Harun Ulusoy MHP’den Adaylık Başvurusunu Yaptı

İlginizi Çekebilir

KPSS’yi saniyelerle kaçırdı

İlginizi Çekebilir

Gaziler Günü törenle kutlandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87047

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#