• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
22°
00:54

İkindi'ye Kalan Süre

ALTINIŞIK’TAN ÜÇ AYLAR VE KANDİL MESAJI


İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Recep, Şaban ve Ramazan aylarının başlangıcı ile Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımlayan İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “Mağfiretin, bereketin ve lütfun bol olduğu üç aylara bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Regaip Kandiliyle başlayan, bin aydan hayırlı Kadir Gecesiyle zirveye ulaşan kandiller zincirini içinde barındıran bu gecenin İslam alemine barış ve huzur getirmesini diler, tüm insanlığın birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.
Manevi coşkuyu daha fazla yaşadığımız bu mübarek günlerin toplumun huzur ve refahının sağlanmasına vesile olmasını temenni ederim. Kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyamızın aydınlanmasına vesile olan bugünler, Allah'a şükür imkanı bulacağımız özel günlerdir. Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı günlerin hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Savunma sanayi üssüne yeni yatırım: 2023’te faaliyete geçiyor

İlginizi Çekebilir

7 Düvele Karşı Örnek Bir Bağımsızlık Mücadelesi

İlginizi Çekebilir

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

35274

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#