• Dolar
    32.366
  • Euro
    34.865
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.392
KIRIKKALE
19°
00:7

Yatsı'ya Kalan Süre

Yahşihan Belediyesi'nden çocuklara özel etkinlik

Kırıkkale'nin örnek ilçesi Yahşihan'da Belediye toplumsal dayanışmayı güçlendirmek ve ilçe sakinlerinin sosyal yaşamlarını zenginleştirmek amacıyla düzenlediği etkinliklerle takdir topluyor.


Belediye, büyük küçük herkesi kucaklayan bu etkinlikler sayesinde ilçe halkını bir araya getiriyor ve vatandaşların sosyal anlamda kendilerini geliştirmelerini sağlıyor.

Etkinlikler kapsamında yetişkinler için atölye çalışmaları, seminerler ve kültürel etkinlikler düzenlenirken, çocuklar ve gençler için de özel etkinlikler planlanıyor. Son olarak, Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun katılımıyla Koçdoğan Parkı'nda düzenlenen piknik etkinliğinde çocuklara eşlik eden maskot onların yüzünü güldürdü.

Mickey Mouse maskotu özellikle çocukların ilgi odağı oldu. Maskotun enerjisi ve neşesi, çocukların yüzlerine tebessüm getirdi. Çocuklar, Mickey Mouse ile doyasıya eğlenirken aynı zamanda sosyal etkileşim becerilerini de geliştirdi.

Ayrıca belediyenin kurduğu seyyar arabada çocuklara pamuk şeker dağıtıldı

İlginizi Çekebilir

Hafriyat kamyonlarının geçişine tepki gösteren kadınlar yolu kapattı

İlginizi Çekebilir

Kadınlara örgütlenme çağrısı

İlginizi Çekebilir

MİTİNG GİBİ ACILIŞ 10 BİNE YAKIN KİŞİ KATILDI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26100

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#