• Dolar
    32.364
  • Euro
    34.769
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.403
KIRIKKALE
22°
02:5

Öğleye kalan Süre

3-5 HIRSIZA PEŞKEŞ ÇEKİLEMEZ

Kırıkkale Merkezde olduğu gibi ilçelerde de su sıkıntısı yaşanıyor. Su kesintilerinin en çok yaşandığı ilçelerden biri Keskin olurken, Belediye Başkanı Dede Yıldırım’a tepkiler yükseliyor.


TEK MAĞDUR KESKİNLİ

Kırıkkale’de yaşanan su sıkıntısı vatandaşları canından bezdirirken, ilçelerde de su sıkıntısı yaşanıyor. Keskin ilçesinde yaşanan su kesintileri Keskin siyasetini hareketlendirirken, Eski Ak Parti Keskin Belediye Başkan Adayı ve İYİ Parti Mamak Belediye Meclis Üyesi Esra Yılmaz ile İYİ Parti Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Dede Yıldırım’ı suçladı. Sosyal Medya üzerinden Belediye Başkanına “yolsuzluk” imasında bulunan Yılmaz ve Çakmaklı, yatırım paraları nerede diye sorguladı. Ak Partiden daha önce Keskin Belediye Başkan Adayı olan Esra Yılmaz “Keskin de "belediye" asli görevi olan "SU" yu ilçesinde yıllardır çeşmelerden akıtamıyorsa devletin yatırım için yolladığı para kimin cebine giriyor! Alan memnun satan memnun, tek mağdur Keskinli!” ifadeleri ile yatırım için gelen paralar kimin cebine giriyor derken, Çakmaklı ise su doldururken çektiği fotoğrafı “Keskin kırmızı çizgimizdir kaderine terk edilemez, üç beş hırsız ve yandaşa peşkeş çekilemez.” İfadeleriyle paylaştı.

İlginizi Çekebilir

Balışeyh’te seçime itiraz edildi, sonuç değişmedi!

İlginizi Çekebilir

AFAD’dan Pakistan’a insani yardım malzemesi

İlginizi Çekebilir

Öztürk: Ahmet Önal Bölücülerin elini öpüp onlarla dost olacak mıdır?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

93200

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#