• Dolar
    32.454
  • Euro
    34.795
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.433
KIRIKKALE
25°
01:57

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale ROKETSAN personel alım şartları belli oldu

Kırıkkale'de yapımı devam eden ROKETSAN için personel alım şartları belli oldu.


Kırıkkaleli gençlere önceliğin verileceği ROKETSAN istihdamıyla ilgili ilk müjdeyi Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı verdi.

KIRIKKALE İKAMET ŞARTI

Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere güvenlik güçlerimize yönelik yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken ROKETSAN, Kırıkkale’de kuracağı dev tesisin çalışmalarını hızlı şekilde sürdürüyor. 1. Etap çalışmalarında büyük aşamanın kaydedildiği ROKETSAN, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve MKE ile birlikte savunma sanayi alanında Kırıkkale için büyük bir yatırım zinciri olacak. Binlerce dönüm arazi üzerinde Dinek Dağı etekleri üzerine kurulan ROKETSAN, Kırıkkaleli gençler öncelik olmak üzere binlerce insana iş kapısı olacak.

 

BAŞKAN SAYGILI, BÜYÜK EMEK VERDİ

1. Etap çalışmalarında sona doğru yaklaşılan ROKETSAN’ın personel alımıyla ilgili ilk müjdeyi Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı verdi. Yatırımın Kırıkkale’ye gelmesi için büyük çaba ve gayret gösteren Saygılı, ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci' ile çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Kırıkkaleli genceler istihdam müjdesi veren Saygılı, Kırıkkale’de ROKETSAN’ın ilk istihdam için alıma çıktığını duyurdu.

3 FARKLI ALANDA ALIM YAPILACAK

Alımlarda Kırıkkale İkamet şartı yer alırken 3 farklı başlıkta ilan yayınlandı. Kariyer.net üzerinden yayınlanan ilanlarda üretim teknisyeni, silahlı güvenlik, itfaiye görevlisi başlıkları altında yayınlanan ilanlarda Kırıkkale ikamet şartı arandı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı açıklamada yıl boyunca ilanların devam edeceği ifade etti. Saygılı, “Bu fotoğrafın alındığı gün Roket-San Genel Müdürümüzden personel alımında Kırıkkaleli gençlere öncelik tanınması yönünde söz almıştık. Çok şükür şimdi o söz gerçeğe dönüyor. Kırıkkale'de ikamet etme şartı ile değişik pozisyonlar için Roket-San personel alımı başlıyor. Alımlar yıl boyu sürecek” dedi.

BAŞVURULAR İÇİN TIKLAYINIZ

İlginizi Çekebilir

Mehmet Yılmazer, projelerini halka anlatıyor

İlginizi Çekebilir

“Çözüm reçetesi Millî Görüşte”

İlginizi Çekebilir

Ak Parti'de liste krizi!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

76637

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#