• Dolar
    32.500
  • Euro
    34.853
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.427
KIRIKKALE
22°

Yüksek İhtisas Hastanesinde çevre düzenlemesi

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve çevresinin vatandaşlar için daha sağlıklı bir hale getirilmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor.


Çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı talimatlar verdi.

VATANDAŞ MAĞDUR EDİLMİYOR

Şehrin sağlık alanında önemli bir yükünü üstlenen Yüksek İhtisas Hastanesinde bir süre önce başlatılan değişikliklere devam ediyor. Bir taraftan cihaz yenileme çalışmaları yapılan hastanede diğer taraftan servislerin tadilatı ve çevre düzenlemesi çalışmaları ara vermeden sürüyor. Hastane yönetimi bir taraftan yenileme çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan vatandaşların tedavide mağdur olmaması için gerekli tedbirleri aldığını belirtiyor.

KISA ZAMANDA TAMAMLANACAK

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak ve beraberindeki heyet, hastane kontrollerine ara vermeden devam ediyor. Başhekim Albayrak, hastane yöneticilerimiz ile birlikte, hastane çevre düzenlemesini inceleyerek saha değerlendirmelerinde bulundu. Başhekim Albayrak, görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan personellerin gösterdikleri gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Albayrak çalışmaların kısa zamanda tamamlanacağını söyledi.

İlginizi Çekebilir

Okullarda "görgü kuralları" müfredat kapsamına alındı

İlginizi Çekebilir

Anne Kutluca’ya son görev

İlginizi Çekebilir

Adli Yıl Kaygılı Başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

88063

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#