• Dolar
    32.382
  • Euro
    35.052
  • Ç.Altın
    3.996
  • Altın
    2.325
KIRIKKALE
22°
01:19

İkindi'ye Kalan Süre

YOĞUN ÇABA VE GAYRET E ÖDÜL

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı tarafından tören düzenlendi. Düzenlenen törende Kırıkkale’den yılın hekimi Uzm. Dr. Murat Taş olurken, yılın sağlık çalışanı ise Yusuf Düz oldu.


CUMHURBAŞKANLIĞI TÖREN DÜZENLEDİ

Cumhurbaşkanlığı tarafından her yıl 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Ankara’da düzenlenen etkinliklere İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş ile birlikte pandemi döneminde yoğun bir şekilde çalışarak hizmet veren yılın hekimi seçilen Uzm. Dr. Murat Taş ve yılın sağlık çalışanı olarak seçilen Sağlık Memuru Yusuf Düz katıldı.

ÖNEMLİ ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİLER

İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş; Yüksek İhtisas Hastanesi personeli Uzm. Dr. Murat Taş ile Müdürlüğümüz Bulaşıcı Hastalıklar Birimi personeli Yusuf Düz’e görevlerinde başarılar dileyerek, “Bu vesileyle ilimizde görev yapan tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Yapılan tüm bu başarılarda olduğu gibi ekibimizin her bir bireyi bizim için önemlidir. Bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, sağlıklı günler dilerim” dedi.

YOĞUN ÇABA VE GAYRET GÖSTERİLDİ

Müdürlük tarafından konu hakkında şu açıklamalar yapıldı, “14 yıl önce başladığı hekimlik mesleğine 8 yıldır Anestezi Uzmanı olarak devam ederek, 6 yılı aşkın süredir Yüksek İhtisas Hastanesinde görev yapan Uzm. Dr. Murat Taş, Pandemi sürecinin başladığı ilk günden itibaren hastanemiz bünyesinde covid hastaları için ayrılmış yoğun bakımların ve ameliyathanelerin koordinasyonu yürütmüştür. Uzm. Dr. Taş, 4 yıl önce Proloterapi ünitesinin ilimizde kurulmasında görev alarak, hastanenin ülke genelinde proloterapi ünitesine sahip olan sayılı devlet hastanelerinden biri olmasını sağlamış, akut ve kronik iskelet kas sistemi ağrısı olan hastalara şifa dağıtmıştır. Pandemi sürecinin başladığı ilk günden itibaren cansiperane hastanenin her alanında görev alan Dr. Murat Taş, hastaların mağduriyet yaşamaması için elinden gelen tüm gayreti göstermiş, covide yakalanan meslektaşlarının yerine de hiçbir karşılık beklemeden çalışarak hizmette aksamaya mahal vermemiştir. “

DİĞER PERSONELLERE ÖRNEK OLDULAR

“Müdürlüğümüz bulaşıcı hastalıklar biriminde 12 yıldır görev yapan Sağlık Memuru Yusuf DÜZ, görev süresince edindiği tecrübeleri ekip ruhu ile sahaya yansıtmayı başarmış, görevini büyük bir fedakarlıkla yürütmüştür. Özellikle pandemi sürecinin başladığı günden bu yana büyük bir özveri sergileyen Düz, sürecin yönetiminde, saha personelinin koordinasyonunda görev alarak, numune alma, aşı işlemleri, istatistik verilerinin tutulması, lojistik takibi gibi tüm önemli görevleri mesai kavramı gözetmeksizin üstlenerek, yüksek görev bilinci ile diğer personele de örnek olmuştur” ifadesine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de hamsi fiyatı uçtu!

İlginizi Çekebilir

Siyasi partilerin tüm etkinlikleri iptal edildi

İlginizi Çekebilir

Emekliye çorba ikramı başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28176

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#