• Dolar
    32.500
  • Euro
    34.870
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.433
KIRIKKALE
25°

Vatandaşın 5 bin dolarını çaldılar

Kırıkkale'de kendisini polis olarak tanıtan bir kişi 5.000 $ nakit ile 60.000 ₺ değerindeki ziynet eşyalarını alarak kayıplara karıştı. Emniyet güçlerinin sıkı takibi sonucu şahıs Ankara'da yakalandı


Alınan bilgilere göre Kırıkkale'de 30.10.2023 Pazartesi günü meydana gelen olayda kendisini polis olarak tanıtan şüpheliler, bir vatandaşı telefonla arayarak isimlerinin bir yasadışı terör örgütüne üyelik soruşturmasında geçtiği yalanına ikna etti. Daha sonra dolandırıcılara inanan vatandaş 5.000 $ nakit ile 60.000 ₺ değerindeki ziynet eşyalarını ikametine gelen dolandırıcılara teslim etti. Mağdur vatandaş olayının ardından Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayette bulundu. Dolandırıcıları yakalamak için Kırıkkale Asayiş Şube Müdürlüğü'nce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı.

Müşteki vatandaş tarafından belirtilen eşkâldeki şüphelilerin tespiti ve yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmada kaçış güzergahları üzerindeki güvenlik kameraları ve KGYS görüntüleri incelenerek şüpheli şahıslar Ankara'da yakalandı. Gözaltına alınarak Kırıkkale'ye getirilen şüphelilerin üzerinden mağdur vatandaşa ait olan 4.405 $ ve 2 altın kolye, 1 çift altın küpe, 1 altın yüzük, 1 altın bileklik ele geçirilerek müştekiye teslim edildi. 3 şüpheli haklarında yapılan işlemler sonrası çıkarıldıkları Mahkemece tutuklandı.

İlginizi Çekebilir

Sağlık-Sen Aile Hekimleri ile Bir Araya Geldi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale TSO’da helal belgelendirme anlatıldı

İlginizi Çekebilir

Türkiye’de ilk kez Kırıkkale’de kuruluyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

44437

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#