• Dolar
    32.374
  • Euro
    34.830
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.399
KIRIKKALE
19°

Yine ZAM geldi

Yaklaşık 2 ay önce zamlanan Kırıkkale şehir içi minibüs fiyatları bir kez daha zamlandı. Son günlerde akaryakıtlara yönelik yapılan zamlardan nasibini alan taşımacılık hizmeti, yarından itibaren yeni tarifeyle yolcu taşıyacak.


Akaryakıt sektöründe durdurulamayan zamlardan taşımacılık sektörü de nasibini aldı. Temmuz ayında zam yapılan Kırıkkale’de mahalleler arası yolcu taşımacılığı bir kez daha zamlandı. Eğitim, iş ve diğer ihtiyaç durumları için günlük minibüsleri kullanan vatandaşlar, bu duruma çözüm bulunmasını isterken minibüs esnafı da akaryakıt zamlarının pahalı olduğunu bu nedenle zammın kaçınılmaz olduğunu belirtiyor.Temmuz ayı itibariyle minibüslerde öğrenci 7,5 TL, tam 8 TL idi. Belediye otobüslerinde ise öğrenci 5 TL, tam 6,5 TL idi. Yeni yapılan zamlarla birlikte minibüslerde yeni öğrenci ücreti 10 TL, tam 11 TL oldu. Belediye otobüslerinde ise öğrenci 8 TL, tam ise 10 TL oldu. 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de siber operasyon; 16 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı

İlginizi Çekebilir

KIRLANGIÇ VE SİPAHİ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

İlginizi Çekebilir

U-14 Yaş ve Altı Oryantiring yarışları yapıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98605

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#