• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
05:28

İmsak'a Kalan Süre

Yine birileri Kırıkkale’yi karıştırıyor.

Kırıkkale siyasetini alt üst edecek Onlyar online araştırma şirketinin anketi çok konuşulacak.


Partilerin, birtakım stratejilerinin, kaygılarının olması muhtemel. Ayrıca onların elinde olan, bizim elimizde olmayan kamuoyu araştırmaları var yani iyi temellendirilmiş, doğru düzgün bilimsel çalışmalar var. Sonuçta, böyle bir araştırma yapılsa da misal Kırıkkale’de kimin Belediye Başkanı olacağı tahmin edilebilir. Tabii bizim iktidar ya da muhalefet partileri bunu ne kadar iyi yapabiliyor onu bilmiyorum ama bu başka ülkelerde olsa böyle bir bilimsel çalışmanın konusu olurdu. Onlyar online araştırma doğru sonuç merkezide Kırıkkale de bir anket yapıyor.Aday adaylarını birbirine düşürmek haksız rekabet.

Yine birileri Kırıkkale’yi karıştırıyor. Birileri aday olabilsin diye ankette çıkmayacak adayları ve aday adayı olmayanları ankete koyup aday adayı olan güçlü isimleri ankete koymuyorlar. AK partiyi Kırıkkale’de bitirmeye çalışan kirli eller mevcut belediye başkanının aday olamayacağını görünce kendilerine yakın aday adayını zayıf isimlerle ankete koyarak  yine oyun peşindeler.Bu kumpasa kanmayalım.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale ‘de Yakalandı

İlginizi Çekebilir

GENÇLİGİN PATRONU SOFUOGLU

İlginizi Çekebilir

Benzinin ardından bir indirim de motorine

Haber Yorumları

Yorum Yaz

69771

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#