• Dolar
    32.205
  • Euro
    35.116
  • Ç.Altın
    4.082
  • Altın
    2.504
KIRIKKALE
25°
02:48

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale'de Hıdırellez şenliği renkli anlara sahne oldu

Kırıkkale Valiliği ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün iş birliğiyle Millet Bahçesi'nde düzenlenen Hıdırellez Şenliği, 6 Mayıs'ta coşkulu etkinliklere ev sahipliği yaptı.


Kırıkkale Valiliği ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün iş birliğiyle Millet Bahçesi'nde düzenlenen Hıdırellez Şenliği, 6 Mayıs'ta renkli etkinliklere sahne oldu. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'ın da katılımıyla gerçekleşen şenlik, şehrin dokusuna ve kültürüne önemli bir katkı sağladı.

MEHTER TAKIMININ GÖSTERİSİYLE COŞKU DOLU BİR ATMOSFER OLUŞTU

Şenliğin başlangıcında, belediye mehter takımının gösterisiyle coşku dolu bir atmosfer oluşturuldu. Ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ustalar topluluğunun konseri ile müzik ziyafeti yaşandı. Kırıkkale Belediyesi'nin geleneksel lezzeti olan etli pilav ve ayran ikramıyla katılımcılar hem lezzetli bir mola verdi hem de birbirinden renkli etkinliklere katıldılar.

VATANDAŞLAR YEŞİLİN GÜZELLİKLERİNİ EVLERİNE TAŞIDI

Hıdırellez Şenliği'nde ayrıca, Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yetiştirilen fidelerin dağıtımı da gerçekleştirildi. Bu uygulama ile doğaya ve çevreye duyarlılık vurgulanırken, vatandaşlar da yeşilin güzelliklerini evlerine taşıma fırsatı buldular.

 

İlginizi Çekebilir

Öztürk'ten Ahmet Önal'a sert sorular

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de operasyonlarda 115 kişi yakalandı

İlginizi Çekebilir

Dinamit yüklü kamyonda yangın

Haber Yorumları

Yorum Yaz

13621

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#