• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
05:36

İmsak'a Kalan Süre

Yeni sendika kuruldu

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Ankara'da kuruldu. Sendikanın Kırıkkale İl Temsilcisi ise Savaş Yüksel oldu.


SAVAŞ YÜKSEL ATANDI

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve 60 kişilik kurucu üyelerin önderliğinde ‘Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası’ kuruldu. Türkiye’deki mevcut sendikaların, çalışanların sorunlarını çözemediği gerekçesi ile kurulan yeni sendika çalışanların dertlerine derman olmayı amaçlıyor. Öte yandan Ankara’da kurulan sendikanın Kırıkkale temsilcisi de belli oldu. Kırıkkale temsilciliği görevine Savaş Yüksel atandı.

“AMAÇ REFAHI ARTIRABİLMEK”

Konuya ilişkin açıklama yapan Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Başkanı Metin Memiş, “Rabbim çıktığımız bu yolda utandırmasın. Temiz bir sayfa ile yolumuza devam edeceğiz. Kavgasız, kimseyi kötülemeden, kimseye rakip olma ya da kimseyi bölme hedefi olmadan kendi yolumuzda doğru bildiğimizle ilerleyeceğiz. Hedef sadece bilimsel verilere dayalı, çalışan hak ve kazanımlar için mücadele edebilmek, Mesleki saygınlık ve refahı artırabilmek.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Siber suçlardan geniş çaplı operasyon

İlginizi Çekebilir

KKÜ'de siber güvenlik konuşuldu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin nüfusu 3,9 arttı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27124

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#