• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
24°
05:45

Öğleye kalan Süre

Yaşam’da burun , kulak ve üst göz kapağı estetiği yapılıyor

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nde KBB Uzmanı Op. Dr. Sevinç Bayrak ile başarılı operasyonlara imza atılıyor. Op. Dr. Bayrak, burun, kulak ve üst göz kapağı estetiğinde başarılı operasyonlar gerçekleştiriyor.


BAŞARILI OPERASYONLAR

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nde KBB Uzmanı Op. Dr. Sevinç Bayrak ile başarılı operasyonlara imza atılıyor. Op. Dr. Bayrak, burun, kulak ve üst göz kapağı estetiğinde başarılı operasyonlar gerçekleştiriyor. Hastanede göreve başladığı günden bu yana önemli ameliyatlara imza atan Op. Dr. Bayrak Kırıkkale de büyük bir boşluğu doldurdu.

BURUN ESTETİĞİ

Hastaneden yapılan açıklamada, “Op. Dr. Sevinç Bayrak ile Burun ve kulak Estetiği Daha iyi görünmek ve daha iyi hissetmek için yeni imkanlar sunuyor. Dr Sevinç Bayrak ‘ Burun ve kulak estetiği kişileri hem ruhsal hem de görsel olarak insanlara yaşam sevincine büyük katkı sağlıyor. Estedigin insanlara en büyük katkısı kendini hem görsel hem de ruhsal olarak yaşam sevgisi katıyor. Bizim amacımız İnsana yaşam sevinç katmaktır’ dedi.

KEPÇE KULAK ESTETİĞİ

Op. Dr. Sevinç Bayrak Kepçe Burun ve Kulak Estetiği konusunda da bilgi verilerek, “Kepçe Kulak ve Burun Estetiği ‘ operasyonları içinde aynı yolu izleyerek hastalara önce detaylı bilgiler sunarak hastane ile temasa geçip bilgi alabilir ve uygulamanın gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz. Daha iyi görünmek ve daha iyi hissetmek için Yaşam Hastanesi ile irtibata geçebilirsiniz” açıklaması yapıldı.

ÜST GÖZ KAPAĞI ESTETİĞİ

Bu iki uygulamanın yanı sıra Üst Göz Kapağı Estetiği uygulamasının da yapıldığını kaydeden Bayrak ‘ Kişinin kendisinin görsel olarak iyi hissetmesin ve daha genç görünmesinde bir farkındalık sunuyor. Her kişi kendini nasıl görmek istiyorsa bizde bu konuda kendilerine yardımcı oluyoruz. Her insan görsel olarak nasıl görünmek istiyorsa estetik olması gerekmektedir. Bizi kişlere yardım etmek için buradayız. Sağlıklı yaşamın yolu ruhen ve fiziksel olarak kendini iyi hissetmekten geçer.’ dedi

İlginizi Çekebilir

Polis, annesiz kalan iki yavru kargaya sahip çıktı

İlginizi Çekebilir

Bahçesini temizlerken 1 yıllık emeğini yaktı

İlginizi Çekebilir

Marketlerde Etiket Fiyatları Düşüyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96176

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#