• Dolar
    32.252
  • Euro
    34.698
  • Ç.Altın
    3.987
  • Altın
    2.399
KIRIKKALE
25°
03:11

Akşam'a Kalan Süre

Yaban hayat Fotokapanda

Kırıkkale'de dağlık ve ormanlık alanlara kurulan fotokapanlarla yaban hayvanları doğal ortamlarında görüntülendi.


Vaşak, karaca, su samuru, porsuk, kurt, tavşan, tilki ve yaban domuzu fotokapanlarla görüntüledi. Ekipler, yapılan araştırmalar neticesinde farklı periyotlarla fotokapanların konumlarını değiştiriyor. Kaçak avcılıkla da mücadele eden av koruma memurları, fotokapanlar aracılığıyla doğadaki canlıların popülasyonuna ilişkin bilgi ediniyor.Yaban hayatın renkli görüntüleri fotokapanda Kırıkkale'de dağlık ve ormanlık alanlara kurulan fotokapanlarla yaban hayvanları doğal ortamlarında görüntülendi.
Doğa Koruma Ve Milli Parklar Kırıkkale Şubesi ekiplerince, yaban hayatın takibi için dağlık ve ormanlık bölgelere fotokapanlar yerleştirildi. Vaşak, karaca, su samuru, porsuk, kurt, tavşan, tilki ve yaban domuzu fotokapanlarla görüntüledi. Görüntülerde, hayvanların günlük yaşamları ve beslenmeleri yer alıyor. Ekipler, yapılan araştırmalar neticesinde farklı periyotlarla fotokapanların konumlarını değiştiriyor. Kaçak avcılıkla da mücadele eden av koruma memurları, fotokapanlar aracılığıyla doğadaki canlıların popülasyonuna ilişkin bilgi ediniyor.

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'deki feci kazada bir kişi öldü

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de cezaevinden kaçan hükümlü şok uygulamada yakalandı

İlginizi Çekebilir

1 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

69340

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#