• Dolar
    32.327
  • Euro
    34.639
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.411
KIRIKKALE
25°
02:2

Öğleye kalan Süre

YA BİZE VERİN YADA BIRAKIN YAPALIM

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, tamir tadilat ve çevre düzenlemesi istenilen Sulakyurt’taki Türbeye bir çivi çakamadıklarını belirterek isyan etti.


 Bildik, ya bize verin, ya da bırakın yapalım”dedi.

Kırıkkale’ye bağlı Sulakyurt ilçesinin girişinde yer alan Türbe, bakımsızlık nedeniyle vatandaşların tepkisine yol açıyor. Vatandaşlardan elen talep üzerine Türbenin bakımı, tamir tadilatını ve çevre düzenlemesini yapmak isteyen Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik’in eli kolu bağlanıyor. Konuyu geçtiğimiz hafta içinde gündeme getiren Belediye Başkanı İsmail Bildik, Türbenin Kültür varlıklarını koruma ve müzeler genel müdürlüğüne ait olması nedeniyle ellerinin kollarının bağlandığını belirtti. Türbenin bakımı için bir çivi dahi çakamadıklarını isyan ederek Bildik, “ya bize verin, ya da bırakın biz yapalım” diyerek tepkisini dile getirdi.

Dikmen köyündeki Dikmen cami içinde aynı serzenişleri dile getiren Bildik, Vali Mehmet Makas’tan bu konuda destek istedi. Vali Mehmet Makas, bunun üzerine ilgili birimleri harekete geçmesi talimatını vererek konunun araştırılmasını istedi. Türbe ve Cami konusunda son gelişmelerin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Omicron etkili oldu: Günlük vaka sayısı 50’den 400’e çıktı

İlginizi Çekebilir

Karayol’’ Kırıkkale'ye hizmet için adayım’’

İlginizi Çekebilir

Harun Ulusoy, Kızılkanat esnaflarını dinledi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46769

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#