• Dolar
    32.467
  • Euro
    34.744
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.437
KIRIKKALE
25°
01:43

Akşam'a Kalan Süre

Vali Tekbıyıkoğlu, "En kıymetli varlığımız genç nüfusumuzdur."


Kırıkkale'de 2021-2022 eğitim öğretim yılı ikinci dönem öncesinde koordinasyon ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.
Kırıkkale Valiliği Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda okul güvenliği, madde bağımlılığı, koronavirüs salgın tedbirleri, trafik güvenliği ve tedbirleri, emniyet, asayiş ve daha birçok konu ele alınarak sunumlar yapıldı.
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, "Devletin en önemli görevi vatandaşın huzurunu, sükununu ve güvenini tesis etmektir. Bu, devletin en önemli fonksiyonudur.  En kıymetli varlığımız genç nüfusumuzdur. Genç nüfusları korumak mecburiyetindeyiz. Bu nedenle çeşitli toplantılar yaparak elimizden geleni yapıyoruz." dedi.
Okulların eğitim öğretime sağlıklı bir şekilde devam etmesi için güvenlik açısından Valilikçe sürekli takiplerinin yapıldığını hatırlatan Tekbıyıkoğlu, şöyle konuştu:
"Okullarımız 7 Şubat Pazartesi günü tarihi itibariyle açılacak ve öğrencilerimiz, öğretmenlerine, okullarına kavuşacak. Okullarımızda her türlü tedbirler alınmış durumda. İnşallah verimli bir yıl ve verimli bir dönem geçer, çocuklarımız başarılı olur. Dönemin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.  Okullarımızda salgınla mücadele konusunda aşı bilgilendirme çalışmaları hızla devam etmektedir. Uyuşturucu ile mücadele konusunda okul idaresi, öğretmenler ve velilere çok önemli görevler düşüyor. Yine okul ve çevresinde alınacak emniyet tedbirleri gibi daha birçok konu toplantımızda görüşülerek ele alındı ve yeni kararlar uygulamaya konuldu."
Tekbıyıkoğlu, zararlı alışkanlıklara yönelik okul çevrelerinde kolluk kuvvetlerince gerekli tüm  tedbirlerin alındığını öte yandan 112 Acil Çağrı Merkezi numarası olan 112'nin tüm öğrencilere kavratılması gerektiğini de sözlerine ekledi.
Toplantıda Millî Eğitim Müdür Vekili Hüdaverdi Demir, okul içi emniyet tedbirleriyle ilgili sunum yaparak bilgiler verdi.
Toplantıda ayrıca sağlık müdürlüğü, emniyet ve jandarmadan gelen temsilciler ise okullarla ilgili yapılacak çalışmalar konusunda çeşitli sunumlar yaptı.
Toplantıya, okul yöneticilerinin yanı sıra kurum temsilcileri, okul aile birliği başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve diğer davetliler katıldı.
 

İlginizi Çekebilir

Şehitlerin isimleri Kırıkkale’de yaşatılacak

İlginizi Çekebilir

Başhekim Albayrak, hastane personeli ile bayramlaştı

İlginizi Çekebilir

Trende rahatsızlanınca yakayı ele verdi: Yüzlerce hap ile kaçak alkol ele geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95057

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#