• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

VAROL ‘’ DEVA SENSİN DİYEREK OY İSTİYOR’’

Deva Partisi il Başkanı Emir Varol,Deva Partisinin 1. Sıra il Genel Meclis üyesi adayı.Kırıkkale’de sorunları gündeme getirmek için farklı bir slogan kullanıyor.


"Kırıkkale’de Alem bitmeyen su kesintileri ise Deva Sensin"sloganıyla şehrin su kesintilerine dikkat çekerek Çözümü için vatandaşlardan Deva Sensin diyerek oy istiyor.
Deva Partisi Kırıkkale il Başkanı 1. Sıra il Genel Meclis üyesi adayı.
 seçime az bir zaman kala seçim vaatlerini açıkladı. Ankara İzmir ve İstanbul da duymaya alışkın olduğu ve belediyenin İnisiyatifi de olan su indirimini herkese % 50 indirim olarak vereceklerini bildirdi.

Varol’’ayrıca Kırıkkale'de sadece İl Kültür Merkezinin olduğunu onunda artık işlevini yapamaz hale geldiği ve kapasitesinin şehre yetmediğini söyledi ve Şehir Merkezine Ülkücü Alparslan Türkeş’in isminin ve ruhunun yaşatıldığı Kongre ve Kültür Merkezi yapacağını ve bununla birlikte Kırıkkale'de sosyal kültürel anlamda faaliyetlerinde geleceğini belirtti.

Varol şehir ile kaynaştıkça daha çok yatırım ve eksiklikleri hissettiğini, projelerini bu konulara göre planladıklarını ve gençlerin şehri terk etmemesin için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Her geçen yıl nüfusun azalmasının en büyük sebebi de sosyal alanların kısıtlı olması ve insanların aileleri ile vakit geçirecek yerlerin olmaması olduğunu belirtti.

Emir Varol kimdir?
1990 Kırıkkale Merkez doğumlu olan Emir Varol İlk ve Ortaokulu Hürriyet ilk okulunda Liseyi ise Kurtuluş Lisesinde tamamlamıştır.
2008 yılında liseden mezun olan Varol, Babasının 1990 yılında kurmuş olduğu Varol  Mobilya’da çalışma hayatına başlamıştır.
2013 yılında Eğitim hayatına devam eden Varol İzmir Dokuz Eylül işletme Ardından Anadolu Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünden lisans eğitimini 2017 tamamlamıştır.Varol Mobilya ve Tasarım şirketinin tekrar başına geçen Varol, hem iş hayatına hem eğitim hayatına  devam ederken 2017-2019 yılları arasında Kırıkkale Üniversitesi Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi üzerine Yüksek Lisans Eğitimi almıştır.2020 yılında Ali Babacan liderliğinde Deva Partisi kurulduğunda Kırıkkale Kurucu Heyet üyesi olarak atanan Varol günümüze kadar Deva Partisinde üyeliği ve çeşitli görevleri devam etmiştir.
Hem VAROL Mobilya ve  Tasarım şirketinde işlerini yürüten Varol. Hem de Halen  Kırıkkale Üniversitesi Sosyoloji eğitimine devam etmektedir.18 Eylül 2023 tarihi itibari ile Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Tarafından Kırıkkale İl Başkanlığına atanmıştır.

İlginizi Çekebilir

Yemeden önce iki kere düşünün

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü'nde flaş ayrılık

İlginizi Çekebilir

EMEKLİYE BİR ŞOKTA BANKALARDAN

Haber Yorumları

Yorum Yaz

37740

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#