• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
26°
08:0

Öğleye kalan Süre

ÜLKÜ OCAKLARINDA NÖBET DEĞİŞİMİ

Yaklaşık 3 yıldır Ülkü ocakları İl Başkanlığını yürüten Tüner Alp Tekin’in yerine Av Cemal Piliç atandı.


Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit YILDIRIM atanmasıyla birlikte Ülke genelinde yeni yönetim atanmasıyla görev değişikliği Kırıkkale’de de gerçekleşti.

Ülkü ocakları genel başkan yardımcısı Ömer Şanlı’nın katılımıyla gerçekleştirilen görev değişimi Dün akşam saatlerinde Ülkü Ocakları il binasında gerçekleşti. Devir teslim töreninde bir açıklama yapan eski İl başkanı Tüner Alp Tekin ‘Şehitler makamı diye iman ettiğimiz bu kutsal görevi, layık görüldüğüm 5 Ağustos 2019 tarihinden itibaren ifa etmeye çalıştım. Zor, zahmetli ve meşakkatli davamızı ecdadımızın emaneti bildik. Bizler de, tıpkı ecdadımız gibi, bu davayı yeni nesillere aktarmaya kanımızın son damlasına kadar çalışacağız, demiştik ve bu bayrak yarışını bir adım ileriye götürmek için elimizden geldiğince “Gece uyumadan, gündüz yorulmadan” çalıştık, çabaladık. Yaklaşık 3 yıldır sürdürdüğümüz bu kutlu bayrak yarışında desteklerini ve çalışmalarını esirgemeyen tüm Ülküdaşlarıma teşekkür ederim. Ülkü Ocakları Genel Başkanı’mız Sayın Ahmet Yiğit YILDIRIM Beyefendi’nin takdirleri, Genel Başkan Yardımcı’mız Sayın Ömer Şanlı’nın katılımlarıyla Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığı görevini teslim alan Cemal Piliç Başkanımıza başarılar diliyorum. Görev yaptığım süre boyunca desteklerini bizlerden esirgemeyen MHP MDK Başkanımız MHP Kırıkkale milletvekilimiz Sayın Halil ÖZTÜRK Beyefendi’ye tüm Ülküdaşlarım adına ayrıca teşekkür ederim. Türklük şuur ve gururu, İslam ahlak ve faziletini şiar edinen, Türk-İslam Aleminin göz bebeği Ülkücü harekete hizmet etme yolunda Cemal PİLİÇ Başkan’ımızın her daim yanında ve destekçisi olacağız Allah’ın izniyle. Rabbim kılıcını keskin eylesin’ dedi.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığına atanan Av. Cemal Piliç’de yaptığı konuşmada Tüner Alp Tekin başkanımızdan bu kutsal görevi almanın mutluluğunu taşıdığını ifade ederken ‘ Bu bir bayrak yarışı değil devir teslimidir. Tüner Ülküdaşımız 3 yıldır şerefle taşıdığı bu bayrağın layıkıyla yerine getirmiştir. Aldığımız bu bayrağı daha ileri götürmek için çaba sarfedecegiz. Zamanı gelince bu bayrağı bizde bir Ülküdaşımıza teslim edeceğiz. Bu görevi bana layık gören Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’a minnet ve şükran boçluyuz. Bize emanet ettiği bu şerefli görevi layıkıyla yapmak için büyük çaba sarfedecegiz. Omuzlarımızdaki yükün bilinci içindeyiz. Liderimizin izinde Genel Başkanımızın emrinde İlim, İman, Ahlak ve Maneviyat esasıyla kutlu Ocağımıza hizmet etme şerefine nail olduğum için Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Görevini devreden Tuner Alp TEKİN Başkanımıza ve emeği geçen tüm ülküdaşlarımıza hizmetleri için teşekkür ediyorum. Ülküdaşlarımızla birlikte azim ve kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz’ dedi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'nin iş insanları, Türkyılmaz'a destek verdi

İlginizi Çekebilir

Ulusoy’a her kesimden büyük ilgi

İlginizi Çekebilir

Sobadan 6 kişi zehirlendi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

80252

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#